БОКО, НИЕ ЗАГРЯВАМЕ ОТСТРАНИ! ХВЪРЛЯЙ ДЪРЖАВАТА В ХАОС! АРЕ, ЧУПКАТА, ДОКАТО Е ЗДРАВОСЛОВНО ЗА ТЕБ И ГРУПИРОВКАТА ТИ!

23 Октомври, 2018
0 коментара

Борисов изригна от Дубай: Ако искам оставката на Симеонов, ще хвърля държавата в хаос! Премиерът заплаши със служебно правителство на президента Радев

За оставката на Валери Симеонов е по-сложно, защото когато става дума за министри е едно, въпреки че ми се сърдят. Нашите партньори са в по-сложна ситуация, там са три партии, знаейки колко са различни, но така отредиха българските избиратели. Искането на оставката на Валери Симеонов от моя страна е нарушаване на коалиционното споразумение. Без решение на „Обединени патриоти“ няма никаква правна стойност. Ако тръгна силово да му искам оставката, както искат майките, това означава автоматично да се счупи коалицията„, обяви Борисов….

Борисов каза още, че не можел да хвърли държавата в хаос, защото „вижда кои загряват отстрани“. Премиерът заплаши и със служебно правителство на президента Румен Радев и обясни, как тогава падали икономическите показатели.“

Боко, ах, загриженият за държавата, не можел да хвърли, ах, тази държава /кочина!!!/ в хаос и затуй нямало да иска оставката на Валери Симеонов. А и защото „виждал кои загравят отстрани“.

Правилно, Боко, НИЕ ЗАГРАВЯМЕ ОТСТРАНИ! И ДА ТИ Е ЯК ЗАДНИКА!

ПО-ГОЛЯМА КОЧИНА И ХАОС ОТ „ТВОЯТА“ ДЪРЖАВА НАДАЛИ МОЖЕ ДА ИМА НЯКЪДЕ. А, ЧЕ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ТЕ НАХАКА, НИЕ НЯМАХМЕ НИКАКВО СЪМНЕНИЕ, ЗАЩОТО ОЩЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО, КОГАТО СИ ГО ПРИБРА В ШОРТИТЕ, ЗНАЕХМЕ КАКВО ТЕ ЧАКА. КОЙТО НЕ Е РАБОТИЛ С ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ, ТОЙ НЕ ЗНАЙ ЩО ЗА … Е. НЯМА ДА КАЖЕМ ДУМИЧКАТА, ЧЕ ЩЕ НИ ОМЪРСИ УСТАТА.

АРЕ, ЧУПКАТА И ТИ, И СИМЕОНОВ, ДОКАТО ОЩЕ Е ЗДРАВОСЛОВНО ЗА ТЕБ И ГРУПИРОВКАТА ТИ!

ОБРАТНОТО БРОЕНЕ ЗАПОЧНА.

                          Веселина Томова                     http://afera.bg

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.