БЪЛГАРИЯ Е СВЕТОВЕН ФЕНОМЕН В ОРГАНИЗИРАНАТА ОТ ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ ПРЕСТЪПНОСТ. СЪДЕБНАТА СИСТЕМА Е ПАРАЛИЗИРАНА ОТ КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТИ – СЪЩО КАТО ПОЛИТИЧЕСКАТА...

08 Септември, 2018
0 коментара

Производство, дистрибуция и необходимата логистика за търговия с контрабандни стоки, не става без съучастние и покровителство на лица от високите етажи на властта. Особено в малки градове като Карнобат. Такива схеми има почти в цялата страна.

Именно заради този факт, прокурорското разследване, фокусирано само върху заподозрени лица от ниските нива на престъпната дейност, е пряко доказателство за порочната роля на самото държавно обвинение. Както и за прикриване на истинските лица, които се възползват по престъпен начин от властови позиции.

Същото се отнася и за наркотичните вещества или лекарствените с двойна употреба. България е световен феномен в организираната от държавната власт престъпност. Такъв престъпен аналог не съществува и само осветяването му може да направи видимо истинското лице на политическата престъпност. Както и мащабите на подобни престъпления.

За контрабандното производство и дистрибуция на оръжие ще замълча. Това са чудовищни престъпления срещу човечеството – протектирани, реализирани и благословени от официалната власт. В съучастие с престъпници от световна величина. Тези престъпления прокуратурата никога няма да разследва.

Приеха ни в ЕС, за да получим шанс! Проиграхме този шанс. Станахме икономически заложници на политици – държавни изменници. Капиталите се генерираха и преразпределиха от политици-престъпници с държавен имунитет. Националното тяло е докарано по необходимост до интензивното отделение. Шанс за спасяването няма.

Съдебната система е парализирана от зависимости и корупция – също като политическата. Решение от там няма и не може да има. В такова едно безвремие опустошихме живота на няколко поколения. Смисълът на държавността е доведен до личната воля на няколко престъпни отрепки!

Моето търпение е напълно изчерпано, като и всякави политически призиви за толерантност. Настоявам за светкавична справедливост! Нулева толерантност към вероломните и без взимане на заложници – единственото правилно и напълно демократично решение…

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                                Николай Марков             http://afera.bg

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.