Слънчевото затъмнение поставя ново начало, очаквайте чудеса!

Автор: Няма коментари Сподели:

Промото на тази седмица, звучи горе-долу така: “Запознайте се със Слънчевото затъмнение от 13 септември 2015 година. То е “бременно” със суперсюрпризи, но е … “непорочно” …”, обяви астроложката Татяна Янковска. При това изненадите, може да не дойдат точно от посоката, която допускаме, а по линията на войнствени, вироглави, амбициозни и арогантни фигури, готови на всичко, за да покажат на другите, а най-вече на себе си – кой е шефът!

Очевидно сюжетът на седмицата от 7 до 13 септември ще бъде готин, но и оплетен. Дали в края на този период (13 септември, неделя) ще акостираме леко и плавно в подножието на едно наелектризиращо и сияйно Ново Начало в Живота, или ще “куцукаме” след поредната също наелектризираща, но мимолетна делова, бизнес или романтична авантюра, зависи от собствената индивидуална проницателност, далновидност, находчивост и … светкавично чувство за хумор. След 13 септември 2015 г. нещата в живота няма да са същите. Слънчевото затъмнение от 13 септември, неделя, настъпващо 09:41 ч. (българско време), активиращо двадесетия градус на Дева, определено маркира житейската арена, която ще изисква светкавично въвеждане на повече ефективност, прецизност и реорганизиране. Посланието на Затъмнението е: чрез с голямо упование в себе си, хладнокръвно и обръщайки внимание и на малките детайли, да постигнем неочаквано големи резултати и успехи!

Внимание! Особеното на Слънчевото затъмнение от 13 септември 2015 г. е, че то изисква задължително Пречистване на Съзнанието и освобождаване на място за неочаквано нахлуване в живота на отдавна жадувани Промени. Неслучайно наблягам на необходимостта от Пречистване на Съзнанието, не само защото Затъмнението е в Дева, а най-вече поради абсолютно прагматични съображение – може би вече сме установили, че животът като бумеранг може да връща към нас мислите, които сме “метнали” към света. Защото често през всеки Божи ден, бил той и най-страхотният, най-прекрасният, ние се състезаваме масово в дисциплината “мятане, хвърляне на мисли”… които не само са остри като копия, но и за по-сигурно поразяване на “целта”, са напоени, намазани с … ожесточение, гняв, омраза, ярост и прочие негативен словесен арсенал, предназначен за сломяване и съкрушаване на противника… Особено по форумите се забелязва как познати или непознати, но изявени фигури – артисти, политици, бизнесмени, спортисти и т.н. бързо биват превръщани в лични врагове. Убийствени слова не е изключено да се леят безконтролно, забравяйки, че модерната психология твърди, че това, което не харесваме и не одобряваме у другите всъщност са … собствените недостатъци, които щедро и с охота приписваме и откриваме у другите. Опасното е, че “изстрелвайки” отрицателни мисли в пространството, Животът подобно на бумеранг, може да връща обратно към хората негативната енергия на тези мисли под формата на орицателни случки и събития – инциденти, пътно-транспортни произшествия, природни катаклизми. Дори справедливото възмущение, което ни обзема, при явно фрапиращо нечестни ситуации, може да генерира и да привлече още от същото (още отрицателни обстоятелства)!

Иначе казано – посланието на Слънчевото затъмнение в Дева е категорично: Нека да Пречистим Съзнанието, респективно езика, с който ежедневно общуваме. Нека да го заменим с повече уважение към човешкото достойнство, към Божествената искра, която е отредена за всеки човек. И тогава може да очакваме … чудеса. Добри чудеса! Да! Ако пречистим мислите, езика, има условия за Добра Сполука! Иначе – може да има изненади – и то от негативните. Предупреждението на звездите, че около 13 септември 2015, с обхват на действие около 7 денонощия преди и след тази дата, има повишена опасност от пътно-транспорни произшествия, може да прозвучи тривиално… А не трябва! В дните около това Слънчево затъмнение има по-голяма от обикновено вероятност за технически аварии, за проблеми с компютрите, за аварии, за спортни травми, за пожари, за неочаквани промени в маршрутите и разписанията на превозните средства от всякакви видове транспорт. Слънчевото затъмнение от 13 август може да се нарече с думата “Сензация”. Сензации могат да се проявят в сферата на политиката, науката, високите технологии, квантовата физика, астрономията, автомобилостроенето, медиите, личния живот на известните и богатите.

Новините за неочаквани разводи, раздели, годежи или бракове ще са повече от обичайното. Изключително многобройни ще са новостите, интригите, прелюбопитните уволнения и назначения в печатните и електронните медии! Като при някои от медиите могат да възникнат и внезапни финансови усложнения!

Внимание! По принцип периодите на Слънчево и Лунно затъмнение са много мощни моменти, когато човек наистина може да промени и да подобри живота си към по-добро, независимо дали ще избере да действа веднага или малко ще поизчака. В миналото Слънчевото и Лунното затъмнение са предизвиквали боязън, притеснения и тревожни емоции, както сред коронованите персони, така и сред електората. Днес интерпретацията на тези астрономически явления е освободена от съкрушителна негативна символика, като на предна позиция е изведена тяхната мощ. Специално Слънчевото затъмнение е подходящ момент за поставяне на Ново Начало – стартиране на нов проект, реализация на мащабна идея. Желанието за нещо ново трябва да е много силно и голямо.

Ако човек не е сигурен, че силно желае Промяната, по-добре е да изчака с действията си поне 2-3 дни след 13 септември 2015. С други думи, при непреклонна вътрешна убеденост и увереност в благоприятно развитие на намерението, може да се действа мощно на 13-14 септември. Мъдреците препоръчват на 13 септември, неделя в 09:41 ч. да изпратим мислена “поръчка към Вселената”, свързана със сбъдване на наши съкровени желания. Може да останете приятно изненадани от резултатите!

Внимание! За хората с по-чувствителна психика е препоръчително поне една седмица (за някои дори и две седмици) преди и след 13 септември 2015 да не предприемат нови начинания и да не вземат импулсивни решения за генерални и съдбовни житейски промени. Има и някои схващания, че по време на затъмнения се случват кармични събития. Това принципно зависи от личния, прогресивния и слънчево-дъговия хороскоп на конкретния човек, както и от неговото ниво на духовно развитие. Със сигурност поне 7-10 денонощия преди и след затъмнението на 13 септември 2015 може да се наблюдава едно компресиране и интензифициране на събитията, едно почти осезаемо завихряне на енергията. Това може да ни принуждава да вземаме решения да действаме и да се променяме. Важно! Затъмнението от 13 септември 2015 г. носи неочаквани, непредсказуеми – понякога бляскави, понякога – шокиращи, разтърсващи, удивляващи предизвикателства и изненади.

Предишна статия

Красавица представя България на престижния конкурс “Кралица на вселената” в САЩ

Следваща статия

Община Хисаря – избирателната комисия работи.

Други интересни